Trabzonspor'da Darlin Yongwa sesleri! Afrika basını anlaşmayı duyurdu
Trabzonspor'da sürpriz bir transfer iddiası daha gündeme geldi. Afrika basını bordo-mavili ekibin Darlin Yongwa ile anlaşmaya vardığını öne sürdü. İşte detaylar... (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.07.2026 06:40
- Güncelleme Tarihi: 05.07.2026 07:52
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Trabzonspor, gerçekleştirdiği transferlerdeki başarı oranı ile dikkat çekiyor. Takıma dahil ettiği isimlerden maksimum verimi alan bordo-mavililerin anlaşma aşamasına vardığı bir isim daha ortaya çıktı: Darlin Yongwa. Sezonu Fransız temsilcisi Lorient'te tamamlayan ve sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki savunma oyuncusu serbest kaldı.İstediği takıma imza atma hakkına sahip olan ve sol bekte görev yapan Yongwa ile işin sadece imzaya kaldığı öğrenildi.
SOL KANATTA DA OYNUYOR
Africa Foot'ta yer alan ve Fotomaç'ın derlediği habere göre, gerçekleştirilen görüşmelerde önemli bir mesafe alındı. Bonservisini eline aldığı için istediği takıma bedelsiz olarak imza atma hakkına sahip olan Yongwa geçen sezon Ligue 1'de 23 maçta forma giydi. 1 asist kaydeden Kamerunlu oyuncu, Trabzonspor ile yaptığı transfer görüşmelerinde olumlu yanıt verdi. Tarafların son detaylar üzerinde görüşme yaptığı belirtilirken, anlaşmanın ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor. 25 yaşındaki Kamerunlu oyuncu, orta sahanın solunda da görev yapabiliyor.
SÜPER LİG'DEN BİR TALİBİ DAHA VAR
Africa Foot'un haberinde ismi açıklanmayan bir Süper Lig kulübünün daha Darlin Yongwa ile ilgilendiği iddia edildi. Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen bir takımın ilgisine karşın Kamerunlu oyuncunun ise bir süredir temasta bulunduğu Trabzonspor ile büyük oranda anlaştığı ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, orta saha transferi için Philip Billing'i gündemine aldı. Bordo-mavililer, fizik gücü ve çok yönlülüğüyle öne çıkan Danimarkalı oyuncuyu kadrosuna katmak için şartları araştırıyor. -
Devre arasında orta sahaya bir takviye yapmayı hedefleyen Trabzonspor, sezon başında da gündeme gelen Eddy Doue'yi takibini sürdürüyor. Portekiz basını bordo-mavili ekibin teklfini duyurdu. İşte detaylar... -
Trabzonspor, milli arada kardeş kulübü Drogheda United ile oynadığı dostluk maçında 1-0 mağlup oldu. 13 yıl sonra yeniden karşılaşan iki ekibin mücadelesinde konuk takımın galibiyet golünü 86. dakikada Edwin Agbaje kaydetti. -
Trabzonspor, ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek için Dinamo Kiev forması giyen 21 yaşındaki Taras Mykhavko’yu gündemine aldı.