Trabzonspor'un yeni transferi Sidny Cabral sağlık kontrolünden geçti
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un kadrosuna kattığı Sidny Lopes Cabral, sağlık kontrolünden geçti.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.06.2026 12:43
Bir süredir gündeminde yer alan ve Portekiz ekibi Benfica'dan transfer edilen Yeşil Burun Adalı kanat oyuncusu Sidny Lopes Cabral, resmi imzaya bir adım daha yaklaştı. Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz Sidny Lopes Cabral, sponsorumuz Acıbadem Fulya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti" ifadelerine yer verildi.
Bordo-mavili kulübün kısa süre içerisinde oyuncuyla ilgili imza töreni ve resmi tanıtım programını gerçekleştirmesi bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde geride kalan kritik haftanın ardından UEFA kulüpler sıralaması güncellendi. İlk 30 basamakta yalnızca tek temsilcimizin yer aldığı listede, bir diğer temsilcimiz ise tam 25 sıra birden tırmanarak büyük bir çıkışa imza attı. İşte UEFA kulüpler sıralamasındaki son tablo... -
UEFA Konferans Ligi'nin 2. haftasında Trabzonspor, İskoçya temsilcisi Hearts'ı 2-0 mağlup ederek turnuvaya 2'de 2 ile başladı. Fotomaç gazetesi yazarları, bordo-mavili temsilcimizin zaferini değerlendirdi.