Trabzonspor'dan bir scout transferi daha! Yabancı kontenjanına böyle çözüm bulunacak
Trabzonspor'da ara transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavililerin Casa Pia forması giyen Renato Nhaga için resmi girişimlere başladığı öne sürüldü. İşte detaylar... (TS SPOR HABERİ)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.01.2026 - 06:41
Oulai , Batagov, Augusto, Pina gibi genç ve potansiyelli oyuncuları kadrosuna katıp, transferde farklı bir rota çizen Trabzonspor'un pek çok futbolcusuna Avrupa'dan talipler var. Bordo-mavililer, yeni genç yıldız adayları için de takipte. Keşfedilen son isim Portekiz'den. Casa Pia forması giyen Renato Nhaga'yı bir süredir izleyen ve oyuncuda ciddi bir potansiyel gören Trabzonspor'un profesyonelleri, kolları sıvadı. 2007 doğumlu orta saha için plan belli. Fotomaç'ın haberine göre Karadeniz devi, 18 yaşındaki Nhaga'nın transferini gerçekleştirip, yabancı kontenjanı dolu olduğu için kiralık olarak sezon sonuna kadar kulübünde oynamasını düşünüyor.
6 VE 8 NUMARADA GÖREV YAPABİLİYOR
Gine Bissau'lu oyuncu orta sahanın merkezinde 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapıyor. Genç yaşına rağmen 6 kez milli formayı terleten Nhaga, bu sezon Casa Pia'da 21 maçta oynadı. 2 gol atarken, 1 de asist yaptı. Karadeniz devinin genç oyuncunun kulübüyle temasa geçtiği ve olumlu dönüş aldığı, transferin gerçekleşmesi halinde Nhaga'nın sezon sonuna kadar Casa Pia'da kiralık olarak kalmasının planlandığı ifade ediliyor. Piyasa değeri 1 milyon euro olan ve kulübüyle 2028'e kadar sözleşmesi bulunan genç orta saha, fizik gücü, dribbling yeteneği ve baskı altında oyunu iki yönlü oynayabiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig 20. hafta maçında Trabzonspor, Hesap.com Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Bordo-mavililer rakibi ile 1-1 berabere kaldı. İşte maçın detayları... -
Trendyol Süper Lig'de 20. hafta karşılaşmasında Hesap.com Antalyaspor ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Fotomaç Gazetesi yazarları, beraberlikle sonuçlanan mücadeleyi değerlendirdi. İşte o yazılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Hesap.com Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bordo-mavili ekipte Teknik Direktör Fatih Tekke, maç sonu dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... -
Trabzonspor, eski futbolcusu Yusuf Sarı için yeniden devrede. Bordo-mavililerin 27 yaşındaki Sarı'nın transferi için RAMS Başakşehir ile temaslara başladığı öğrenildi. İşte detaylar... (TS SPOR HABERİ)