Trabzonspor'dan anlamlı jest!
Trabzonspor, Hatayspor maçının biletlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak kadın taraftarlar için ücretsiz olacağını duyurdu.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.03.2025 - 14:06
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu'nun 27. haftasında oynayacağı Atakaş Hatayspor karşılaşmasının biletleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak kadın taraftarlarımız için ücretsiz olacak.
Kadın taraftarlara özel ücretsiz biletler, Doğu Tribünleri ve Kale Arkaları Üst Bloklar için geçerli olacaktır.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydiği 2023-2024 sezonunda gösterdiği performansla iz bırakan ve bu sezon başında bonservisiyle transfer edilen Nijeryalı santrfor Paul Onuachu, bir sezon aradan sonra tekrar buluştuğu bordo-mavili renklere adeta hayat veren isim oldu. -
Trabzonspor'un yetenekli kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe, kulüp dergisine yaptığı açıklamalarda hem futbol hayatına hem de kişisel tercih ve alışkanlıklarına dair konuştu. Genç futbolcu, bir futbolcunun yaşayabileceği en güzel duygunun ‘galibiyet’ olduğunu söyledi. -
Son haftalarda fırtına gibi esen Ernest Muçi, Trabzonspor yönetimini harekete geçirdi. Beşiktaş’tan kiralanan Arnavut yıldızın satın alma opsiyonu 8.5 milyon euro. Bordo-mavililer bu bedeli 5 taksitle ödeme hakkına sahip. İşte detaylar… (TS spor haberleri) -
Trabzonspor formasıyla bu sezon sağ bek pozisyonunda istikrarlı bir grafik çizen Wagner Pina, 14 haftalık periyotta takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. 13 maçta ilk 11’de görev alıp, toplamda 1106 dakika sahada kalan Pina, takımın en istikrarlı genç oyuncularından biri oldu.