Trabzonspor 2-2 Kayserispor (MAÇ SONUCU-ÖZET) Fırtına evinde geri döndü!
Son dakika spor haberi: Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor sahasında Kayserispor'u konuk etti. Zorlu mücadele 2-2 beraberlike sonuçlandı. İşte detaylar...
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.09.2024 - 22:09
- Güncelleme Tarihi: 19.09.2024 - 22:12
Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi.
Zorlu mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
Kayserispor'un gollerini 12. dakikada Hasan Ali Kaldırım ve 63. dakikada Aylton Boa Morte kaydetti.
Bordo mavililerin gollerini işe 89. dakikada Umut Bozok ile 90+8'de Denswill attı.
Bu sonuçla birlikte Kayserispor puanını 3'e Trabzonspor ise 4'e yükseltti.
NWAKAEME, BİR AY SONRA KADRODA
Trabzonspor'un sezon başında tekrar kadrosuna kattığı Anthony Nwakaeme, sakatlığının düzelmesinin ardından maç kadrosuna alındı.
En son 15 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rapid Wien ile oynanan maçın kadrosunda yer alan Nwakaeme, 1 ayı aşkın süre sonra Kayserispor maçıyla tekrar kadroya dahil edildi.
Beşiktaş ile oynanan maçın kadrosunda tercih edilmeyen Serkan Asan, Umut Bozok, Umut Güneş ve Borna Barisic, eksiklikler nedeniyle Kayserispor maçı kadrosunda kendilerine yer bulabildi.
ŞAMİL EKİNCİ İÇİN SAYGI DURUŞU
Trabzonspor'un 16 Eylül Pazartesi günü hayatını kaybeden efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci için maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Saygı duruşu sırasında statta bulunanlar taraftarlar, 5 yıllık başkanlığı döneminde 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası kazanılan Ekinci'yi alkışladı.
Ekinci döneminde alınan 13 kupa Kayserispor maçı öncesi Papara Park'ta sergilendi. Protokol tribününün önünde saha kenarında sergilenen her bir kupanın yanında altyapıdan bir sporcu da yer aldı.
Şamil Ekinci'nin vefatı nedeniyle stadyumda maç öncesinde ve maç anında müzik yayını yapılmadı.
Trabzonsporlu oyuncular, sahaya Şamil Ekinci'nin fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle ısındı. Oyuncular sahaya da "Efsane başkan Mustafa Şamil Ekinci ruhun şad, mekanının cennet olsun" yazılı pankart ile çıktı.
Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Papara Park tribünlerinde büyük boşluklar gözlendi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, 3-3 biten Beşiktaş maçının ardından sosyal medya hesabından Fatih Tekke paylaşımı yaptı. -
Trabzonspor'un Brezilyalı golcüsü Felipe Augusto Beşiktaş maçını değerlendirdi. İşte o sözler... -
Son dakika Trabzonspor-Beşiktaş maçı haberleri: Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Fotomaç gazetesi yazarları, Trabzonspor-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (TS-BJK spor haberi) -
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Beşiktaş maçının ardından flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...