TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor'da Rey Manaj pazarlığı! İşte sunulan teklif
Transfer döneminde birçok oyuncuyu kadrosuna katan Trabzonspor, forvet bölgesini güçlendirmek istiyor. Weghorst ve Onuachu konusunda gelişme kaydedemeyen bordo-mavililer, Sivassporlu Rey Manaj için teklifini sundu. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor transfer haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.08.2024 - 06:40
Trabzonspor'da merakla beklenen forvet transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Paul Onuachu ve Wout Weghorst'tan bir türlü sonuç alamayan bordo-mavililer, rotayı Rey Manaj'a çevirmiş durumda. 27 yaşındaki oyuncunun önerilmesi üzerine girişimlere başlayan Fırtına'nın yaptığı teklif de ortaya çıktı. Bordo-mavililer, Sivasspor'un kapısını 4 milyon euro+Umut Bozok önerisiyle çaldı. Teklifte ayrıca bir oyuncunun daha yer aldığı öğrenildi.
ARABİSTAN'DAN İLGİ VAR
Fotomaç'ın haberine göre; Sivasspor'un ise bonservis beklentisinin 7 milyon euro olduğu ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Bu arada Manaj ile S.Arabistan ve İspanya'dan da bazı takımların ilgisi olduğu ve kırmızı-beyazlı ekibin ilgilenen bu takımlar arasında bir karar vereceği ifade edildi. Geçen sezon bonservis ödenmeden kadroya katılan Arnavut golcünün sözleşmesi 2026'da sona eriyor. Süper Lig'de 33 maçta 18 golle kendini kanıtlayan Manaj'ın da Trabzonspor'a sıcak baktığı gelen haberler arasında.
1 YILDA DEĞERİNİ 3'E KATLADI
Bir dönem İnter'e transfer olan Manaj, burada tutunamadı. 2019'da 2 milyon euro'ya Albacate'ye gitti. İngiltere'de Watford'da oynadıktan sonra, geçen yıl Sivasspor'a imza attı. 36 maçta 22 gol ve 3 asistle piyasa değerini 1.4 milyon euro'dan 5 milyon euro'ya kadar çıkarttı.
EURO 2024'TE OYNADI
Arnavutluk Milli Takımı'nda görev yapan 1.82'lik santrfor, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda da boy gösterdi. İtalya, Hırvatistan ve İspanyalı grupta 3 maçta da oynadı. 27 yaşındaki forvetin milli takım kariyerinde 36 maçta 7 gol ve 2 asisti bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Kulübü, 'Yapımı Tamamlanan Tesis ve Projelerin Toplu Açılış Töreni' için Trabzon'a gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a Sürmene kılıcı takdim etti. -
Trabzonspor'da 8 ve 10 numara pozisyonda oynayabilecek oyuncu için arayışlar tam gaz devam ediyor. Bordo mavililer buna göre gündemine Anderlecht’ten Verschaeren (24) ve G.Antep FK’dan Kozlowski'yi aldı. İşte ayrıntılar... TS SPOR HABERLERİ -
Trabzonspor, Monaco’da oynayan 26 yaşındaki Senegalli yıldız Krepin Diatta’yı listesine yazdı. Sağ ve sol açıkta oynayan deneyimli futbolcunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor -
Milli arada Fatih Tekke yönetiminde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Eyüpspor maçlarından 6 puan'ı cebine koyarak Galatasaray maçına moralli çıkmak istiyor. İşte detaylar... (TS spor haberi)