SON DAKİKA TRANSFER HABERİ: Trabzonspor Nenad Bjelica ile sözleşme imzaladı! İşte kontrat detayları
Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo mavililerden yapılan açıklamada "Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Sayın Nenad Bjelica ile 2024-25 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır" denildi. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.04.2023 14:47
- Güncelleme Tarihi: 18.04.2023 18:19
Trabzonspor, Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
Bordo-mavili kulüp, anlaşma kapsamında bu sezonun kalan bölümü için Hırvat çalıştırıcıya 100 bin avro, gelecek iki sezon için de 1 milyon 600 biner avro garanti ücret olmak üzere toplam 3 milyon 300 bin avro ödeme yapacak.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da (KAP) yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Sayın Nenad Bjelica ile 2024-25 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre teknik direktöre 2022-23 futbol sezonu için 100 bin avro, 2023-24 futbol sezonu için 1 milyon 600 bin avro, 2024-25 futbol sezonu için 1 milyon 600 bin avro ücret ödenecektir."
Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan'ın, İstanbul'daki ofisinde Hırvat çalıştırıcı ile sözleşme imzaladığı bildirildi.
Fırtına, Bjelica'ya yıllık 1.6 milyon Euro ücret ödeyecek.
NENAD BJELICA KİMDİR?
51 yaşındaki Bjelica, son olarak 2020-22 yılları arasında ülkesinin takımlarından NK Osijek'i çalıştırmıştı. Bjelica kariyerinde ise Austria Wien, Spezia, Lech Poznan ve Dinamo Zagreb gibi takımlarda görev almıştı.
Bjelica, Dinamo Zagreb'te görev aldığı 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında 2 kez Hırvatistan Ligi şampiyonluğu ile 2017-18 sezonunda Hırvatistan Kupa şampiyonluğu, WAC St. Andra takımında görev aldığı 2009-10 sezonunda Avusturya Ligi şampiyonluğu ve 2011-12 sezonunda Avusturya orta bölge Lig şampiyonluğu yaşadı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde Finlandiya temsilcisi KuPS Kuopio ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. -
Trabzonspor, Beşiktaş ile oynayacakları maçlar öncesinde deplasman yasağının kaldırılmasını istedi. Bordo mavili kulüp resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada, iki takım taraftarlarının da deplasmanda takımlarını destekleyebilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. -
Trabzonspor'un dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Muhammed Salah, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak KuPS maçında gol atması halinde bordo mavili formayla Avrupa’da ilki yaşayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu.