Trabzonspor'da sıcak para arayışı! İşte ödenecek ücret
Trabzonspor'da mart ayında ödenmesi gereken 250 milyon TL’lik rakam için geri sayım başladı. Yeni yönetimin en büyük sınavının bu dev rakam olması bekleniyor. Ayrıca nisan ayında da yeni ödemeler var. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.03.2023 06:40
38 yıl sonra şampiyonluğa ulaşan, yaptığı kutlamalarla tüm dünyada ses getiren Trabzonspor, tarihi başarının üzerinden sadece 9 ay geçmesine rağmen şu anda bambaşka bir noktada... Lider Galatasaray'ın tam 19 puan gerisinde olan Fırtına'nın, 2. sıradaki Fenerbahçe ile puan farkı 13. Karadeniz devi, en büyük hedefi olan Avrupa'da 3 turnuvandan da elendi. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamayan bordo-mavililer, Avrupa Ligi'nde üst tura çıkamadı. Son olarak Konferans Ligi'nde devam eden Trabzonspor, kendisinden çok daha düşük bütçeli Basel'e elendi. Fotomaç'ın haberine göre, bu başarısızlık da maddi anlamda kulübü sıkıntıya soktu.
CİDDİ BİR KAYNAK OLUŞMALI
Trabzonspor'da mart ayında yaklaşık 250 milyon TL'lik bir rakamın ödenmesi gerekiyor. Bu ay içerisinde aynı zamanda bir seçimli Olağanüstü Genel Kurul yapılacak. Bu nedenle kongre süreci sonrasında seçilecek yönetimin en büyük sınavı bu parayı ödemek olacak. Geçmişe dönük oyuncu alacaklarının birikmesi, sezon başı transfer edilen bazı isimlerin bonservis taksitlerinin bir bölümünün gelmesi ve prim alacaklarının bulunması nedeniyle bu miktar birikmiş durumda. Ayrıca nisan ayında da yeni ödemeler var. Bordomavili kulüpte seçilecek yeni yönetim, kısa vadede ciddi bir kaynak oluşturmak durumunda.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor’un yeni transferleri ligin geride kalan ilk 6 haftasında fırtına gibi esti. Bordo-mavililerin yeni yıldızı skora yaptıkları katkılarla fark yarattı. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor. -
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, "Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu olarak, Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın kulübümüzün hak ve menfaatlerini koruma noktasında ortaya koyduğu haklı ve kararlı duruşunun yanında olduğumuzu kamuoyuna açıkça ifade ediyoruz." dedi. -
Trabzonspor, milli arayı boş geçmedi. Fırtına, dostluk maçında İrlanda'dan kardeş kulübü Drogheda United'ı konuk etti. Trabzonspor ile Drogheda United arasında oynanan mücadeleden konuk ekip 1-0'lık skorla galip ayrıldı.