Trabzonspor'un eski futbolcusu John Obi Mikel futbolu bıraktığını açıkladı
Bir dönem Trabzonspor forması da giyen 35 yaşındaki Nijeryalı futbolcu John Obi Mikel futbolu bıraktığını duyurdu.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.09.2022 - 20:43
- Güncelleme Tarihi: 27.09.2022 - 20:43
Bir dönem Trabzonspor forması da giyen 35 yaşındaki Nijeryalı futbolcu John Obi Mikel futbolu bıraktığını açıkladı.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mikel, "Bütün güzel şeylerin bir sonu olmalı' diye bir söz vardır ve profesyonel futbol kariyerim için o gün bugündür." ifadelerini kullandı.
İngiltere Premier Lig takımı Chelsea'de 2006-2017 yılları arasında 11 yıl oynayan Mikel, "Bu bir veda değil, başka bir yolculuğun başlangıcı, hayatımın başka bir bölümü. Geleceğin ne getireceğini dört gözle bekliyorum. Teşekkürler." açıklamasında bulundu.
Nijerya Milli Takımı formasını da 89 kez giyen Mikel, Trabzonspor'un yanı sıra Lyn, Chelsea, Tianjin TEDA, Kuwait, Stoke City ve Middlesbrough kulüplerinde de oynadı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un sezon başında Bastia’dan 5.5 milyon euro’ya transfer ettiği Christ Inao Oulai ile Bayern Münih ve Manchester City’nin ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor'un deneyimli isimlerinden Okay Yokuşlu, basın mensuplarının sorularını cevapladı. -
Trabzonspor'un başarılı sol stoperi Arseniy Batagov, Avrupa ekiplerinin radarına girdi. Ukraynalı oyuncu için İtalya'dan dev bir takımın 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı öne sürüldü. İşte detaylar... -
Dünya Çocuk Günü nedeniyle Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan anlamlı paylaşımlar geldi.