TRABZONSPOR TRANSFER HABERİ: İngilizler açıkladı! Fırtına William Troost-Ekong için teklif yaptı
Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililer, Marc Bartra'nın ardından bir stoper takviyesi daha yapma kararı aldı. İngiliz basınında yer alan habere göre, Fırtına, Watford'da forma giyen William Troost-Ekong'u kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2022 15:05
Trabzonspor'da kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Süper Lig'de 3. hafta sonunda 6 puanı bulunan bordo-mavililerde takıma takviyeler sürüyor.
Stoper mevkiine bir süredir arayışlarda bulunan ve son olarak Marc Bartra'yı kadrosuna kazandıran Karadeniz ekibinde flaş bir gelişme yaşandı.
Fotomac.com.tr editörü Burakhan Berkan Acar'ın, İngiliz basınından derlediği habere göre, Trabzonspor'un, Watford oyuncusu William Troost-Ekong'u satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmaya çalıştığı belirtildi.
Bordo-mavililerin defans oyuncusuna geçtiğimiz günlerde bir teklifte daha bulunduğu ve İngiliz ekibi tarafından geri çevrildiği iddia edildi.
Ülkemizde Bursaspor forması da giyen 28 yaşındaki defans oyuncusu Avrupa'nın birçok liginde forma giymiştir.
Geride bıraktığımız sezonda Watford'la 18 maça çıkan Nijeryalı futbolcu, herhangi bir skor katkısında bulunamamıştır.
Ekong'un Championship ekibiyle 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.
Stoper mevkiinde forma giyen oyuncu gençlik kulüplerini SV Overbos, Bishop's Stortford, FC Fulham ve Tottenham Hotspur'da geçirdi.
William Troost-Ekong'un 4 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunmaktadır.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, "Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu olarak, Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın kulübümüzün hak ve menfaatlerini koruma noktasında ortaya koyduğu haklı ve kararlı duruşunun yanında olduğumuzu kamuoyuna açıkça ifade ediyoruz." dedi. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi. -
Trabzonspor, milli arayı boş geçmedi. Fırtına, dostluk maçında İrlanda'dan kardeş kulübü Drogheda United'ı konuk etti. Trabzonspor ile Drogheda United arasında oynanan mücadeleden konuk ekip 1-0'lık skorla galip ayrıldı.