Trabzonspor'dan sponsorluk anlaşması
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Rent Go ve Tunalar Otomotiv ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.07.2021 22:23
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, eski asbaşkanlardan Erol Tuna'nın sahibi olduğu Rent Go ve Tunalar Otomotiv ile gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması kapsamında Rent Go firmasının müsabaka ve antrenman şortlarının sağ yüzünde yer alacağı, Tunalar Otomotiv tarafından da A takım futbolcuları ile teknik direktör Abdullah Avcı'ya 23 adet araç tahsis edileceği belirtildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, sponsorluktan dolayı Erol Tuna ve Tunalar Topluluğu'na teşekkür ederek, "Eski asbaşkanlarımızdan Erol Tuna, her zaman olduğu gibi Trabzonspor'umuzdan yine desteğini esirgemedi. Yaptığımız bu sponsorluk tabii ki çok önemli ama Sayın Tuna'nın diğer desteklerinin yanında lafı bile edilmez. Bu vesileyle kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, kulübümüz adına şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.
Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Can Tuna ise Rent Go markasının Trabzonspor ile yaptığı araç kiralama sponsorluğunun her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti.
Mehmet Can Tuna, şunları kaydetti:
"Anadolu topraklarından çıkıp Türkiye'nin birçok konuda öncü spor kulübü olan Trabzonspor ile yine bu topraklardan çıkıp araç kiralama sektörünün birçok konuda öncü markası haline gelen Rent Go'yu bir araya getirmekten gurur duyuyoruz. Bu iş birliğinin hayata geçirilmesinde en büyük destekçimiz olan yönetim kurulu başkanımız Sayın Erol Tuna ve kulüp başkanımız Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu'na ve iki tarafta da emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu iş birliği diğer potansiyel destekçilere de bir işaret olur ve Trabzonspor'umuza şampiyonluk yolunda uğur getirir."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Karadeniz derbisinde karşı karşıya geliyor. Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak mücadelenin canlı skorunu ve maçtan anlık gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. -
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde geride kalan kritik haftanın ardından UEFA kulüpler sıralaması güncellendi. İlk 30 basamakta yalnızca tek temsilcimizin yer aldığı listede, bir diğer temsilcimiz ise tam 25 sıra birden tırmanarak büyük bir çıkışa imza attı. İşte UEFA kulüpler sıralamasındaki son tablo... -
UEFA Konferans Ligi'nin 2. haftasında Trabzonspor, İskoçya temsilcisi Hearts'ı 2-0 mağlup ederek turnuvaya 2'de 2 ile başladı. Fotomaç gazetesi yazarları, bordo-mavili temsilcimizin zaferini değerlendirdi. -
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde sahasında Hearts'ı 2-0 mağlup ederken, Muhammed Salah bir kez daha geceye damgasını vurdu. 1 gol, 1 asistle oynayan yıldız isim için TNT, 'Mısır kralı Türk tahtında' ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)