Son dakika spor haberi: Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçında ilk 11'ler belli oldu!
Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'un ilk 11'i belli oldu.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2021 - 15:07
- Güncelleme Tarihi: 10.04.2021 - 15:55
Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 34. hafta maçında Rizespor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Rizespor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Karşılaşmaya az bir süre kala ilk 11'ler de belli oldu.
RİZESPOR - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
Rizespor - Trabzonspor maçı 10 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.
RİZESPOR - TRABZONSPOR MAÇI İLK 11'LERİ
Rizespor: Tarık, Moroziuk, Selim, Talbi, İsmail, Dokovic, Yasin, Baiano, Boldrin, Samudio, Skoda
Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Marlon, Hugo, Edgar, Bakasetas, Baker, Abdulkadir Parmak, Flavio, Yunus, Djaniny
TRABZONSPOR DEPLASMANDA 13 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Trabzonspor, Süper Lig'de oynadığı son 13 maçta yenilmedi. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 8 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Abdullah Avcı'nın öğrencileri rakibi karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılması halinde şampiyonluk yaşadığı 1983-84 sezonunda dış sahada elde ettiği 14 maçlık yenilmezlik serisini yakalamış olacak.
KARADENİZ DERBİSİNDE 40. RANDEVU
Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Rize'de oynanacak maçla ligde 40. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 39 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 26-5 üstünlüğü bulunuyor. 8 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda attığı 83 gole, Çaykur Rizespor 32 golle karşılık verdi. Trabzonspor, Rize deplasmanında ise oynadığı 19 maçın 9'unu kazandı. 6 maç beraberlikle sona ererken 4 maçta ev sahibi takımın üstünlüğüyle sonuçlandı. Bordo-mavililer, Rize'de oynadığı son 4 deplasman maçını da kazanmayı başardı.
İki takım arasında ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.
NWAKAEME VE EKUBAN YOK!
Süper Lig'in 34'üncü haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Anthony Nwakaeme ve Caleb Ekuban'ın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yapıldı. İki oyuncunun sakatlıkları nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig’in 13’üncü haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da çalışmalar tam gaz devam ediyor. -
Premier Lig'in dev ekiplerinden Manchester United, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Andre Onana ve kadrosunda bulunan bir başka kaleci Altay Bayındır için kararını verdi. İşte o plan... -
Yaz transfer döneminde de Fatih Tekke'nin çok istediği ancak kulübü Nice'in ikna edilememesi sonrasında transferi gerçekleşmeyen Jeremie Boga için Trabzonspor devre arasında yeniden teklif yapacak. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trabzonspor, Süper Lig’in 13’üncü haftasında oynayacağı Rams Başakşehir maçının hazırlıklarına devam etti.