Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ilk kez deplasmanda Başakşehir'e rakip!
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 10 yıl görev yaptığı Başakşehir'e karşı deplasmanda ilk kez rakip oldu. Son olarak deneyimli teknik adam, Beşiktaş'ın başında olduğu dönemde Başakşehir ile iç sahada karşılaşmıştı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.02.2021 - 19:09
- Güncelleme Tarihi: 19.02.2021 - 19:10
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kariyerinde toplamda 10 yıl görev aldığı Başakşehir'e karşı ilk kez deplasmanda boy gösterecek.
Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir ile Trabzonspor, Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya gelirken, bordo-mavili ekipte Teknik Direktör Abdullah Avcı, bu stada ilk kez rakip olarak geldi. Kariyerinde toplam 10 yıl Başakşehir'de görev yapan ve geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş'ın başına geçen Abdullah Avcı, siyah-beyazlı ekibin teknik adamı olarak Başakşehir'le iç sahada karşılaşmış ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Avcı, siyah-beyazlı ekibin Başakşehir ile deplasmanda oynadığı mücadelede görev yapmamıştı. Bu sezon Trabzonspor'un başına 9. haftada gelen Avcı, ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada bordo-mavili kulüpte görev yapmıyordu.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Hapoel Petah Tikva forması giyen Fildişi Sahilli 20 yaşındaki sağ kanadı Jocelin Ta Bi için teklif yaptı. -
Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da bu sezon sergiledikleri başarılı performansın ardından Arseniy Batagov, Christ Ouali ve Felipe Augusto'ya üç farklı ligden toplamda 5 farklı teklif geldi. Gelen tekliflerin toplam maliyeti ise gündem oldu. -
Süper Lig devlerinden Trabzonspor devre arası transfer dönemi için ince eleyip sık dokuyor. Bordo-mavililerde son olarak stoper transferi için gündeme RAMS Başakşehir'in formasını terleten Jerome Opoku geldi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasını 35 puanla 3. sırada kapatan Trabzonspor, 2025 yılında oynadığı 45 karşılaşmada 24 galibiyet aldı.