Ahmet Ağaoğlu: 15 puan şampiyon yapar
Trabzonspor'da herkes şampiyonluk için kenetlenirken, Başkan Ahmet Ağaoğlu da oyunculara seslenerek, "15 puan bizi şampiyon yapar" dedi. Son zamanlarda bütün vaktini bordomavili takım ile birlikte geçiren Ağaoğlu, özellikle Alanya ve Ankaragücü maçlarında kaybedilen puanların telafisinin yine kendi ellerinde olduğunu söyledi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.07.2020 - 02:24
Ligde son 5 haftanın hem alt sıralarda hem de üst sıralarda çok şeye gebe olduğunun altını çizen Başkan, "Siz sadece futbolunuza ve en iyisini yapmak için motive olun" diye konuştu. Ağaoğlu, kalan haftaların heyecanının üst seviyede olacağını vurgulayarak, "Kalan 5 maçta alacağımız 15 puan şampiyonluğun anahtarı olacaktır. Bunun için herke- sin yüreğini ortaya koymasını istiyorum. Ankaragücü maçından önce tesislerden stada giderken taraftarlarımızın yol boyunca oluşturduğu konvoy ve bize verdikleri desteği karşılıksız bırakmamak boynumuzun borcu. Bunun için savaşmaya devam edin. Bu takım şampiyon olacak" dedi.
PFDK'DAN 15 GÜN CEZA
PFDK, Ahmet Ağaoğlu'na 15 gün hak mahrumiyeti ve 55 bin 500 lira para cezası verdi.
(Fotomaç)
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, 18 yaşındaki genç stoper Taha Emre İnce'nin sakatlık durumuna ilişkin kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Ahmet Beşir aracılığıyla bir açıklama yayınladı. İşte detaylar... | Son dakika TS spor haberleri -
Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Paul Onuachu, Süper Lig'deki üstün performansı övgüleri topladı. Scorenigeria, 31 yaşındaki forveti 'Avrupa'nın en formda Nijeryalısı' olarak tanımladı. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Süper Lig'de sezona iyi başlayan Trabzonspor'un Ukraynalı yıldız stoperi Arseniy Batagov önemli açıklamalarda bulundu. Batagov, hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında da konuştu. İşte o açıklamalar... -
Trabzonspor'da gözler 10. haftada oynanacak Eyüpspor maçına çevrildi. Bordo mavililerde Fatih Tekke, Eyüpspor maçından da 3 puanla ayrılıp Galatasaray derbisine sorunsuz gitmek istiyor. Bordo mavililerde, İstanbul ekibiyle oynanacak mücadele öncesi hazırlıklar tam gaz devam ediyor.