Abdulkadir Ömür: Hayalim Barcelona
Fırtına’nın genç yıldızı, “En büyük hayalim Barcelona’da Messi ile oynamak. En büyük hedeflerimden biri Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.04.2020 - 03:22
- Güncelleme Tarihi: 17.04.2020 - 09:14
Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür, hedeflerini açıkladı. Çocukluğundan beri Barcelona'da oynamayı hayal ettiğini belirten yıldız oyuncu, "Büyük bir Messi hayranıyım. En büyük hedeflerimden biri Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek. Hayalim Barcelona'da forma giymek ve tabii ki yetişebilirsem Messi ile birlikte oynamak" ifadelerini kullandı.
SOSA ÇOK İYİ BİR KARAKTER
Abdülkadir Ömür, takım kaptanı Jose Sosa'nın çok özel bir oyuncu olduğunu belirterek, "Sosa ile de pas yapmayı çok seviyorum. Gününde olduğunda enerjisiyle herkesi etkileyen bir yetenek. Onunla iyi bir ilişkimiz var. Ben onu, onun da beni sevdiğini biliyorum. Kaptan olarak da çok iyi bir karakter" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor, Galatasaray'a konuk olacak. Bordo mavililerde Fatih Tekke mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanan dev derbide ısınmaya çıkan Uğurcan Çakır, Trabzonspor tribünleri tarafından ıslıklandı. -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u ağırladı. Mücadelenin 25. dakikasında Trabzonspor penaltı bekledi. İşte o pozisyon... -
Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Tribünlerde yerini alan bordo-mavili ekibin taraftarları, "Kuzey Unutmaz" yazılı pankart ile Mattia Ahmet Minguzzi'yi unutmadı.