Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Denizlispor galibiyetinin ardından ligde deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde 11.00’de yapılan antrenmanda bordo-mavili oyuncular iki grup halinde çalıştı. Birinci gruptaki oyuncular toparlanma, ikinci gruptaki oyuncular ise telafi antrenmanı gerçekleştirdi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.01.2020 - 13:57
Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı.
Yarını izinli olarak geçirecek olan Karadeniz ekibi, pazar günü yapacağı antrenmanla Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 22’nci haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri -
Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de oynanacak 22. haftanın maçlarında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Buna göre; Trabzonspor-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem de belli oldu. İşte detaylar... -
Trabzonspor'da, 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi geri sayıma geçildi. Teknik Direktör Fatih Tekke'nin 3 puan için tüm planlarını hazırladığı ve Fenerbahçe karşılaşması öncesi o maçları referans aldığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor'un başarılı forveti Paul Onuachu, yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da da adından söz ettirmeye devam ediyor. Nijeryalı golcü; Kane, Mbappe ve Haaland gibi dünya yıldızlarının yer aldığı listeye 8’inci sıradan girmeyi başardı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)