Trabzonspor'a Da Costa önerildi
Trabzonspor bir stoper istiyor. Bordo-mavililere dün ilginç bir öneri geldi. Adı daha önce F.Bahçe ve G.Saray ile anılan Manuel Da Costa bu kez Fırtına'ya teklif edildi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.01.2020 - 07:40
İki İstanbul temsilcisinin tercih etmediği Brezilyalı futbolcu, kulübü Al-İttihad ile sözleşmesini sona erdirmişti. Bonservisi elinde olduğu için gündeme alınan 33 yaşındaki oyuncuyla ilgili karar teknik direktör Hüseyin Çimşir'e bırakıldı. Faslı savunmacı daha önce Sivasspor ve Başakşehir formaları giymişti.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un yeni transferi Benjamin Bouchouari canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İşte genç yeteneğin açıklamalarından öne çıkanlar... -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. -
Trabzonspor'da ara transfer dönemi çalışmaları şimdiden başladı. Bu doğrultuda bordo mavililer, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan İrfan Can Kahveci'nin transferi için harekete geçti. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)