Trabzon Teknik Direktörü Ünal Karaman, Beşiktaş maçında galibiyet istiyor... Karaman, öğrencileriyle yaptığı toplantıda, "Beşiktaş, Avrupa'da yara aldı. Bizle oynayacakları maçta çok daha dikkatli olacaklardır... 90 dakika disiplinden kopmazsak İstanbul'dan galibiyetle ayrılırız..." dediği öğrenildi.
Stoperlere baskı yapın!
Karaman'ın bu sezon kazandıkları G.Saray ve F.Bahçe maçlarının taktiğini Beşiktaş karşısında da uygulayacağı bildirildi. Fırtına, prese rakip sahada başlayacak. Stoperler formsuz olduğu için hataya zorlanacak.
Kartal'a 6 maçta 5 golü var
Karaman, kritik maçta Sosa başta olmak üzere Rodallega ve Ekuban'a güveniyor. 7 golle takımının en golcü oyuncusu olan Rodallega, Beşiktaş maçlarında 6 lig maçında fileleri 5 kez havalandırdı
Gözü üçüncü derbi zaferinde
Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçını da kayıpsız geçerek zirve yürüyüşünü sürdürme peşinde. Karaman, öğrencilerinin etkilenmemesi için 'Şampiyonluk' kelimesini ağzına almıyor.