Trabzonspor'da Burak Yılmaz takımla çalışmalara başladı
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, uzun süren sakatlık sürecinin ardından takımla birlikte çalışmalara başladı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.07.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 10.07.2018 13:23
Karaman, Castillo'ya moral verdi
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, antrenman öncesi bütün oyuncularını sahaya çağırdı. Yaptığı konuşmanın ardından sakatlıkları bulunan oyuncularla yakında ilgilendiği gözlenen Karaman'ın, kampın ilk günlerinde sakatlık yaşayan ve iyileşme sürecinde olan Castillo'nun da kafasını okşayarak oyuncuya moral vermeye çalıştığı gözlendi.
Burak Yılmaz takımla birlikte çalıştı
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, uzun süren sakatlığının ardından bu sabah saatlerinde yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Takımın yaptığı pas çalışmasına katılan başarılı futbolcu, daha sonra fizyoterapist eşliğinde topla çalışmaya devam etti. Burak, gerçekleştirdiği çalışmanın ardından takımın kamp yaptığı otele geçti.
Karaman'dan kondisyon yüklemesi
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, bu sabah yapılan antrenmanda kondisyon yüklemesi yaptı. Antrenmanın ilk bölümünde oyuncularına pas çalışması yaptıran Karaman, daha sonra gruplar halinde kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Futbolcuların verileri ve nabız ölçülerinin kontrol edildiği yüklemede teknik ekibin çıkan sonuçlardan oldukça memnun olduğu öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor. -
Trabzonspor’un yeni transferleri ligin geride kalan ilk 6 haftasında fırtına gibi esti. Bordo-mavililerin yeni yıldızı skora yaptıkları katkılarla fark yarattı. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor, milli arada kardeş kulübü Drogheda United ile oynadığı dostluk maçında 1-0 mağlup oldu. 13 yıl sonra yeniden karşılaşan iki ekibin mücadelesinde konuk takımın galibiyet golünü 86. dakikada Edwin Agbaje kaydetti. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi.