Trabzonspor'un forvetleri golle tanışmak istiyor
Trabzonspor'da geride kalan 5 hafta fileleri havalandıramayan forvet oyuncuları Karabükspor karşısında siftah yapmak istiyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.09.2016 - 18:48
Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 haftada rakip fileleri havalandıramayan Trabzonspor'un forvet oyuncuları, deplasmanda oynayacakları Kardemir Karabükspor maçında bu sezonki ilk gollerini atmaya çalışacak.
Sezon başında Portekiz'in Porto kulübünden transfer edilen ve ilk 5 haftada en fazla forma giyen forvet oyuncusu olan Güney Koreli Hyun Jun Suk, 320 dakika sahada kalmasına karşın rakip fileleri havalandırmadı.
Son olarak geride kalan sezon ligin 32. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta 2 gol kaydeden, bu sezon ise oynadığı 4 maçta 287 dakikaya gol sığdıramayan Muhammet Demir de görev alması halinde gol suskunluğunu bozmak için çabalayacak..
Senegalli forvet oyuncusu Dame N'doye da ilk 5 haftada sadece bir kez görev yapıp mücadele ettiği 26 dakikada gol sevinci yaşayamazken, Azerbaycan asıllı Rus futbolcu Ramil Sheidaev ise söz konusu dönemde görev alamadı ve gol şansı yakalayamadı.
Karadeniz ekibinin ilk 5 haftada attığı 3 golünün 2'sini Nijeryalı futbolcu Ogenyi Onazi, 1'ini de Yusuf Erdoğan attı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor’un yeni transferi Chibuike Nwaiwu, bordo-mavili kulübe gelerek doğru bir karar verdiğini söyledi. -
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Trabzonspor, Serdar Saatçı'nın Al Nasr'a kiralandığını açıkladı. (TS spor haberi) -
Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da flaş bir iddia gündeme geldi. İngiliz basını bordo-mavili ekibin Sheffield United'ın genç sol beki Harrison Burrows için yaptığı teklifi duyurdu. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Ocak ayında sol beke takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos’un 26 yaşındaki Nijeryalı yıldızı Bruno Onyemaechi’yi gündemine aldı. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)