Bucaspor'un güvencesi evi
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor'a 6-2 yenilerek düşme potasına gerileyen Bucaspor, kalan 4 maçın 3'ünü evinde oynayacak.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.04.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 11.04.2018 11:38
Pazar günü şampiyonluk adaylarından Afjet Afyonspor'u konuk edecek sarı-lacivertliler diğer hafta ise İzmir derbisinde Menemen Belediyespor'la taraftarı önünde karşılaşacak. Sezonun son deplasmanında Kastamonuspor 1966'nın karşısına çıkacak İzmir ekibi, Yeni Buca Stadı'nda oynayacağı Etimesgut Belediyespor müsabakasıyla sezona nokta koyacak.
Teknik direktör Aytekin Sümbül, iç sahada kesinlikle kayıp yaşamak istemediklerini belirterek, "Rakip kim olursa olsun kazanmalıyız. Lige tutunmak için kader maçlarına çıkacağız" dedi.
Fikstürün lehlerine göründüğünü ancak hiçbir maçın oynanmadan kazanılmayacağını anlatan Sümbül, "Sınırdaki Tuzlaspor'la aramızda 2, diğer rakiplerimiz Bodrumspor ve Amed Sportif'le de 3 puan fark var. Kalan haftalarda çok şey değişebilir. Biz kazandıkça, rakiplerimizin takılacağına inanıyorum. Kesinlikle hata yapma lüksümüz yok" açıklamasını yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Türk sporunun gelişimi ve daha geniş kitlelere ulaşması için yatırımlarını kararlılıkla sürdüren Türk Telekom, futbol heyecanını Tivibu platformu aracılığıyla izleyicilerle buluşturuyor. Şehrinin takımını destekleyen ve üst lig yolundaki mücadeleye ortak olmak isteyen taraftarlar, 5-6 Eylül 2026 tarihlerinde başlayacak Nesine 2. ve 3. Lig 2026-2027 sezonunda toplam 5 grupta mücadele eden 89 futbol kulübünün sezon boyunca sürecek heyecanını, yüksek yayın kalitesiyle Tivibu Spor kanallarından takip edebilecek. Karşılaşmalar aynı zamanda Tivibu Go ve Yaay uygulaması üzerinden de istenilen ekrandan izlenebilecek. -
FIFA Disiplin Komitesi, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hatayspor'a 6 puan silme cezası verdi. -
FIFA Disiplin Komitesi, Nesine 2. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a 6 puan silme cezası verdi. -
Elazığspor, Ali Yeşilyurt'un geçici transferi için Galatasaray'la anlaşma sağladı.