Boluspor, defans oyuncusu Onur Ulaş'ı renklerine bağladı
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor, savunma hattına Onur Ulaş'ı dahil etti. Kırmızı-beyazlılar Onur ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.06.2022 16:10
Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, Somaspor'da forma giyen defans oyuncusu Onur Ulaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, yeni sezon öncesinde transfer çalışması kapsamında Spor Toto 2. Lig takımlarından Somaspor'da forma giyen 25 yaşındaki defans oyuncusu Onur Ulaş ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı kaydedildi.
Kariyerinde 105 karşılaşmada forma giyen Ulaş'ın, daha önce Niğde Anadolu FK, Ayvalıkgücü Belediyespor ve Ödemişspor takımlarında da oynadığı belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Orfa Yapı Pendikspor ile Metro Holding Kayserispor 2-2 berabere kaldı. -
Antalyaspor - Bodrum FK maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler, karşılaşmanın başlama saatini ve yayın kanalını araştırıyor. Peki, Antalyaspor - Bodrum FK maçı saat kaçta, hangi kanalda? -
Ankara Keçiörengücü ile Bursaspor, ligdeki kritik mücadelede karşı karşıya geliyor. Peki, Keçiörengücü - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmanın ayrıntıları… -
Trendyol 1. Lig'de haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birinde Batman Petrolspor ile Turka Esenler Erokspor karşı karşıya geliyor. Batman'da oynanacak maçın saati ve canlı yayın bilgileri belli oldu.