FIFA'dan, 2 Trendyol Süper Lig ekibine transfer yasağı geldiği öne sürüldü.
FIFA'nın, Zecorner Kayserispor'a 3 dönem ve İkas Eyüpspor'a süresiz transfer yasağı getirdiği iddia edildi. Öte yandan İkas Eyüpspor konuya dair çıkan haberleri yalanladı. Zecorner Kayserispor ise eski futbolcusu Silviu Lung'a ödeme yapıldığı takdirde yasağın kaldırılacağını açıkladı.
İŞTE EYÜPSPOR'UN AÇIKLAMASI:
"Basında yer alan Eyüpspor'a verilen süresiz transfer yasağı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bahse konu dosyanın ödemesi yapılarak transfer yasağı kaldırılmıştır."
İŞTE KAYSERİSPOR'UN AÇIKLAMASI:
"Eski futbolcumuz Silviu Lung'un alacaklarına ilişkin görülen ve taleplerin kısmen kabul gördüğü davanın kararının icrasına yönelik FIFA tarafından tedbir mahiyetinde bir tescil yasağı getirilmiş olup, futbolcuya ödeme yapıldıktan sonra tedbir FIFA tarafından kaldırılacaktır."