Süper Lig'de şampiyonluk şifreleri belli oldu!
Son dakika spor haberleri: İki hafta sonra oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi özellikle Kanarya açısından ‘tamam ya da devam’ maçı olabilir. 40. haftadaki G.Saray-Beşiktaş derbisi ise 2003’teki unutulmaz 90 dakika gibi şampiyonluk maçına dönüşebilir.
Süper Lig'de bitime 12 hafta kala şampiyonluk yarışı nefes nefese sürüyor. Beşiktaş 1 maç eksiğine rağmen G.Saray ve F.Bahçe'nin 2 puan önünde yer alarak avantajı eline geçirdi.
Trabzonspor ise 3 haftada kaybettiği 6 puan ile biraz geride kalsa da yarışı sonuna kadar zorlamak istiyor.
Fikstüre baktığımızda 5 haftanın ön plana çıktığı görülüyor. 31. haftada Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş F.Bahçe derbisi özellikle Kanarya açısından 'tamam-devam' maçı olabilir.