Hem Beşiktaş hem Galatasaray için kurtuluş maçı!
Beşiktaş da Galatasaray da yoğun şekilde eleştiriliyor. Avrupa’da kötü sonuçlar alan iki takım, 3 puanla hayata bağlanmak istiyor. Avcı-Terim düellosu sert geçecek gibi duruyor.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.10.2019 07:40
BERABERLİK KURTARMAZ
Ev sahibi cephesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı ve bazı futbolculara Braga maçında büyük tepki vardı. 2-1 kaybedilen karşılaşmada istifa sesleri yükseldi. Galatasaray'da ise taraftarlarla kavga eden Belhanda ve iki maçtır dökülen Seri'ye ıslıklar çalındı. Teknik Direktör Fatih Terim'in oyuncusunu koruması da Faslı futbolcunun özür dilemesi de Beşiktaş maçında alınacak kötü bir sonuçla boşa çıkabilir. Beraberlik iki takımın işine gelmezken, geçen seneden kavgalı Avcı ile Terim'in çekişmesi de sert geçecek gibi duruyor.
TAKTiK SAVAŞI
Süper Lig'de yarın yapılacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde taktik savaşı yaşanacak. Geçen sezon Başakşehir'in başında Türk Telekom Stadı'nda şampiyonluk maçına çıkan Abdullah Avcı, yenilgi sonrası hırslanarak güçlü taraftar desteği olan Beşiktaş'ın başına geçmişti. Tüm kamuoyu bu transferi, "Terim'e meydan okumaya geldi" diye yorumlamıştı. Ancak siyah-beyazlılarda 11 maçın sadece 2'sini kazanarak eleştirilerin hedefine geldi. Topun ağzındaki Avcı, futbolcularına "Savaşın" talimatı verdi. G.Saray'ın en başarılı hocası olan Fatih Terim, bu sezon eleştirilerden nasibini aldı. Tecrübeli çalıştırıcı da 12 resmi müsabakanın sadece 4'ünden galip gelip hayal kırıklığı yaşattı. Müzeye 20 kupa koyan Terim, kötü oyun yüzünden eleştiriliyor. Olası yenilgide Terim'in koltuğu sallanmaz ama taraftarlar, takıma neşter vurulmasını bekleyecek.
5 MAÇTIR YENiLGi GÖRMEDİ
Kara Kartal, Vodafone Park'ta karşılaştığı son 5 Galatasaray derbisinden de mağlup olmadan ayrılmayı başardı.
AVCI'NIN FORVETİ UMUT
Braga maçında sonradan girip gol atan Umut Nayir, Galatasaray derbisinde formaya yakın. Nayir, Burak'ın sakat, Güven'in formsuz olduğu için 11'e girebilir.
EN SON 4 YIL ÖNCE YENDİ
TERİM ANDONE'YE GÜVENİYOR
Sivas maçında 2 gol atıp harika oynayan Florin Andone, Real Madrid karşısında sahadaydı. Rumen santrfor, Falcao hazır olmadığı için bir kez daha 11'de olacak. Terim, Andone'a güveniyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar... -
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. -
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı. -
Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın VAR kayıtları açıklandı. İşte tartışmalı pozisyonlarda konuşulanlar...