Trabzonspor Burak Yılmaz ile anlaştı
Bordo-Mavililer, haftalardır ilgilendiği Burak Yılmaz transferinde artık son aşamaya geldi. Milli futbolcu ile el sıkışan yönetim, Beijing Guoan ile de son detayları görüşüyor.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.07.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 22.07.2017 09:47
Fırtına artık Burak Yılmaz'a Bordo-Mavili formayı giydirmek için gün sayıyor...
32 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor, Beijing Guoan ile de son detaylar üzerinde görüşüyor. Çin kulübü, milli futbolcuyu bırakmak istememesine rağmen Burak, Yeşil-Beyazlı ekibe psikolojisinin bozuk olduğunu ve tekrardan Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi. Tecrübeli oyuncunun ısrarları üzerine Beijing Guoan, Burak'ın takımdan ayrılmasına onay verdi. Yetenekli futbolcu, şu anda devam eden Çin Ligi'nde 11 karşılaşmaya çıkarken, 8 kez rakip fileleri havalandırdı.
Bonservisi alınacak
Çin kulübü, 32 yaşındaki oyuncuyu yaşından dolayı kiralık olarak göndermek istemiyor. Gelecek sezon 33 yaşına girecek olan milli futbolcuyu bonservisi ile satmak isteyen Beijing Guoan, Trabzonspor ile anlaşma noktasına geldi. Bordo- Mavililer, Burak için 4 milyon Euro (16 milyon TL) teklif ederken, Yeşil-Beyazlılar pazartesi gününe kadar kararını kulübe iletecek. Teknik direktör Ersun Yanal, yetenekli futbolcunun önümüzdeki sezon zirve yarışında takıma büyük katkılar vereceğini düşünüyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi. -
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaz transfer dönemine ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu. Yıldırım, transferi gündeme gelen yıldız futbolcular Ollie Watkins, Serhou Guirassy, Malang Sarr ve Malcom'u tek tek açıklayarak geçmişte yaşanan süreçleri anlattı. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Özhan Pulat'tan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Dalcı ile anlaşma sağlandığını açıkladı. -
PFDK, 29 Eylül 2026 tarihli toplantısında aldığı kararları açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 1 maç ve 100 bin TL para cezası verilirken, Lesley Ugochukwu 2 maç men cezası aldı.