Emmanuel Emenike Olympiakos'a transfer oldu
Fenerbahçe'nin elinden çıkarmak için büyük çaba sarf ettiği Emmanuel Emenike, Yunan kulübü Olympiakos'a transfer oldu.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.07.2017 16:30
Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana takıma hiçbir katkı veremeyen Emmanuel Emenike, Olympiakos'a transfer oldu. 2011/2012 sezonunun başında yaz dönemi Sarı Lacivertliler'e gelen ancak 3 Temmuz süreci nedeniyle Spartak Moskova'ya transfer olan Nijeryalı forvet, daha sonra takıma geri dönmüş ancak beklentilerin çok uzağında kalmıştı.
2-2,5 milyon euro bonservis
Özellikle İsmail Kartal döneminde çok fazla destek olunann ancak özellikle Beşiktaş derbisinde formasını çıkararak sahayı terk etmesiyle tüm kredisini bitiren 30 yaşındaki oyuncu bu akşam Atina'da olacak. Olympiakos'un Fenerbahçe'ye Emenike için 2 ilâ 2,5 milyon euro arasında bir bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaz transfer dönemine ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu. Yıldırım, transferi gündeme gelen yıldız futbolcular Ollie Watkins, Serhou Guirassy, Malang Sarr ve Malcom'u tek tek açıklayarak geçmişte yaşanan süreçleri anlattı. İşte o sözler... -
PFDK, 29 Eylül 2026 tarihli toplantısında aldığı kararları açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 1 maç ve 100 bin TL para cezası verilirken, Lesley Ugochukwu 2 maç men cezası aldı. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Özhan Pulat'tan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Dalcı ile anlaşma sağlandığını açıkladı. -
TFF Hukuk Müşavirliği tarafından “bahis oynama” gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilen TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, görevinden istifa etti.