Fenerbahçe, Umut Bozok'u transfer ediyor
Fransa'nın Consolat takımında forma giyen Umut Bozok, genç milli takım maçında attığı 2 golle Fenerbahçe'nin radarına girmeyi başardı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.03.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 30.03.2017 09:21
Sarı lacivertliler, 20 yaşındaki forvet için temaslara başladı bile.Takımı gençleştirmek için düğmeye basan Fenerbahçe'de Emre Mor için yapılan girişimlerin haricinde başka genç isimlerin de gündemde olduğu bilgisine ulaşıldı. Geçtiğimiz gün Türkiye-Azerbaycan U21 milli maçını takip eden genel menajer Hasan Çetinkaya'nın dikkatini çeken ise gurbetçi bir yıldız... Buna göre sarı-lacivertli yöneticinin, 4-0 biten karşılaşmada 2 gol kaydeden Umut Bozok'u çok beğendiği kaydedildi.
İZLEYİN RAPORU VERDİ
Fransa 3. lig takımlarından Consolat Marsilya'da top koşturan 20 yaşındaki santrfor için menajeriyle kontak kuran Hasan Çetinkaya'nın, genç futbolcunun izlenmesi yönünde transfer komitesine rapor verdiği kaydedilirken, olumlu bir dönüş halinde Umut Bozok'la hemen masaya oturulacağı bildirildi.
SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Kanarya, mali fair play nedeniyle bonservis bedeli olmayan ya da düşük seviydeki isimleri tercih edecek. Bu da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Umut'u F.Bahçe'ye yaklaştıran bir diğer etken. Çetinkaya'nın aynı maçta birkaç isim hakkında daha rapor tuttuğu da ifade edildi.
17 GOL ATTI
Umut Fransa 3. liginde adından sıkça söz ettiriyor. 24 karşılaşmaya çıktığı ligde 17 golü kaydedip önemli bir rakama ulaşan 20'lik forvet, bu perfomansıyla genç milli takıma davet edildi.
Fotomaç
DİĞER HABERLER
-
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, görevinden istifa etti. -
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan hakem soruşturması ile ilgili bir açıklama geldi. Hacıosmanoğlu, "Sürecin sağlıklı yürütülmesi için devletimizle iş birliği içinde olacağız." dedi. -
Süper Lig hakemi Yasin Kol, emniyet ve savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebi ile nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Futbol Federasyonu, 6,7 ve 8 Ekim tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hakem atamalarını kimlerin yapacağını duyurdu. İşte detaylar...