Emmanuel Emenike'ye İngiltere'den talip var
Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılan Emmanuel Emenike'ye İngiltere'den talip olduğu iddia edildi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.03.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 28.03.2017 11:57
Nijeryalı yıldızın kulüp arayışında olduğu kaydedilirken, Londra'daki yaşamını da göz önüne aldığı ifade edildi. Daha önce West Ham'da oynayan tecrübeli forvetin yine İngiltere'yi istediği ve Fulham'a sıcak bakabileceği bildirildi.
Championship'te 7. sırada olan Londra ekibinin de önümüzdeki sezon için 29 yaşındaki yıldıza sıcak baktığı vurgulandı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaz transfer dönemine ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu. Yıldırım, transferi gündeme gelen yıldız futbolcular Ollie Watkins, Serhou Guirassy, Malang Sarr ve Malcom'u tek tek açıklayarak geçmişte yaşanan süreçleri anlattı. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Özhan Pulat'tan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Dalcı ile anlaşma sağlandığını açıkladı. -
TFF Hukuk Müşavirliği tarafından “bahis oynama” gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilen TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, görevinden istifa etti. -
PFDK, 29 Eylül 2026 tarihli toplantısında aldığı kararları açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 1 maç ve 100 bin TL para cezası verilirken, Lesley Ugochukwu 2 maç men cezası aldı.