Samsunspor'da Yüksel Yıldırım güven tazeledi
Samsunspor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Yüksel Yıldırım, güven tazeledi. Başkan Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri 3 yıl daha görev yapacak.
- Samsunspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.06.2025 - 17:49
Toplantıda genel kurul üyelerine bilgi veren Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, "Şu an itibarıyla kulübümüz çatısı altında 6 aktif branşımız bulunuyor: Voleybol, boks, okçuluk, judo, badminton ve masa tenisi. Bu branşlarda elde ettiğimiz başarıların yanı sıra, altyapılarımızda geleceğin şampiyonlarını da yetiştiriyoruz. Önümüzdeki 3 yıllık dönemde kadın voleybol branşında spor okulları, altyapı ve A Takım yapılanmasını kurarak, kulübümüzü büyük bir aile haline getirmeyi ve geleceğin annelerini de Samsunlu, Samsunsporlu yapmayı hedefliyoruz. Vizyonumuz açık ve nettir. Daha fazla branş, daha fazla sporcu, daha fazla başarı ve en önemlisi, Samsun gençliği için daha sağlıklı bir gelecek. Bugün kulübümüzün ayakta kalması adına kritik bir noktada olduğumuzu ve buraya el birliğiyle geldiğimizi belirtmek isterim. Birlikte koştuğumuz bu yolda, bize bu imkânı sağlayan başta Başkanımız Yüksel Yıldırım'a, emek veren tüm yönetici arkadaşlarıma, çalışanlarımıza ve bize inanan camiamıza yürekten teşekkür ediyorum. Birlikte yol yürüdüğümüz herkese minnettarım" dedi.
Konuşmanın ardından divana tek liste iletildi. Mevcut Başkan Yüksel Yıldırım'ın başkan adayı olarak divana sunulan liste, oy birliği ile kabul edildi. Başkan Yüksel Yıldırım ile birlikte Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu listesinde yer alan isimler şöyle:
"Murat Alanyurt, Ali Asal, Kaya Aşçı, Veysel Bilen, Tuncay Bulut, Fazlıhan Carus, Nuray Çelik, Nuri Demirarslan, Oktay Dursun, Zafer Erdoğan, Volkan Erdil, Aslı Moral Ergin, Hakan Murat Erkan, Fatih Hasbal, Serkan Kaya, Onur Öztekin, Arzu Soğancı ve Sedat Uygun."
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig'in 10. haftasında Samsunspor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Kıran kırana geçen mücadele ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. -
UEFA Konferans Ligi 2. hafta heyecanında temsilcimiz Samsunspor, sahasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i konuk ediyor. Turnuvaya Legia Varşova karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle başlayan kırmızı-beyazlılar, Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde serisini sürdürmeyi ve üst üste ikinci zaferini elde etmeyi hedefliyor. Taraftarı önünde sahaya çıkacak olan Karadeniz ekibi, iç saha avantajını en iyi şekilde kullanarak grupta liderliğe yükselmek istiyor. Samsunspor-Dinamo Kiev maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Dinamo Kiev Teknik Direktörü Oleksandr Shovkovskyi, deplasmanda 3-0 kaybettikleri Samsunspor'un çok güçlü bir takım olduğunu söyledi. -
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi'nin 2. haftasında sahasında Dinamo Kiev'i 3-0 yendi. Mücadelenin ardından temsilcimizin teknik direktörü Thomas Reis açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri