Çaykur Rizespor, Loide Augusto'yu transfer etti
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Angolalı kanat oyuncusu Loide Augusto'yu kiralık olarak renklerine bağladı.
- Rizespor Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.09.2025 - 15:02
Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Brezilya ekibi Vasco do Gama ile anlaşmaya varılmasının ardından futbolcunun İstanbul'a gelerek Acibadem Fulya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi. Augusto'nun daha sonra 1 yıllık anlaşmayı imzaladığı ifade edildi.
Açıklamada, "Yeni transferimiz Augusto'ya 'hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz." ifadesine yer verildi.
25 yaşındaki Augusto daha önce Süper Lig'de Alanyaspor forması giymişti.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Corendon Alanyaspor, Çaykur Rizespor'u ağırladı. Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan maçta gol sesi çıkmadı ve takımlar birer puana razı geldi. -
Corendon Alanyaspor, Süper Lig’in 2. hafta mücadelesinde kendi evinde Çaykur Rizespor’u ağırlıyor. Bu maçı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın kalecisi Yahia Fofana ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Angolalı kanat oyuncusu Loide Augusto'yu kiralık olarak renklerine bağladı.