Konyaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları
İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında 26 Ocak Pazar günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan kuvvet çalışmasıyla başladı.
- Konyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.01.2020 18:28
Daha sonra sahada koşu ve çabukluk hareketleriyle devam eden idmanda futbolcular tempolu koşu çalışması yaptı.
Yeşil-beyazlı ekip, 10'a 10 ve 5'e 5 oyunlarla antrenmanı tamamladı.
Öte yandan, Riad Bajic'in saha çalışmasına katılmadığı antrenmanda, Deni Milosevic ve Ferhat Öztorun ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Aynı gün oynanan maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da galip gelirken Süper Lig'de zirve yarışı karıştı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
Galatasaray karşısında sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrılan Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, karşılaşmayı değerlendirdi. Takımının ikinci yarıda oyundan erken koptuğunu belirten Palut, ağır yenilginin ardından hızlıca toparlanmaları gerektiğini vurguladı. -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftası büyük heyecana sahip oldu. Trabzonspor ve Galatasaray kazanırken; Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe ise Göztepe karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu gelişmelerin ardından Süper Lig'de puan durumu güncellendi.