TFF'den Bellona Kayserispor'a olumsuz yanıt
Bellona Kayserispor Kulübü'nün, Atakaş Hatayspor maçının tarihinin değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuru kabul görmedi.
- Kayserispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.03.2025 10:57
Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında 28 Mart Cuma günü oynanacak Bellona Kayserispor - Atakaş Hatayspor maçının tarihinin değiştirilmesi için sarı-kırmızılı kulübün yaptığı başvuruyu reddetti.
Bellona Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın tarih değişikliği ile ilgili olarak, "Taraftarımızın desteğine en çok ihtiyacımızın olduğu haftalarda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulübümüzün maç planlaması hakkında yapmış olduğu bu kararı değiştirmesini ve ligin en kritik haftalarında rakiplerimizle eşit şartlarda aynı saatlerde mücadele etmek için saat değişikliği talebimizin ve resmi müracaatımızın değerlendirilmesini istiyoruz" açıklaması yapmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Kayserispor'un, eski futbolcusu Umut Bulut'un açtığı alacak davasını kaybetmesi sonrası dava istinaf mahkemesine taşındı. -
Zecorner Kayserispor, Erling Moe ile yolların ayrıldığını açıkladı. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trendyol Süper Lig'den düşen Kayserispor'un 2025-26 sezonunda liglerin tesciline ilişkin itirazını reddetti. İşte detaylar... -
Kayserispor, eski futbolcusu Gideon Jung'un 120 bin euro'luk alacağı nedeniyle FIFA tarafından transfer yasağı cezası aldığını açıkladı.