Kayserispor'da Alibec 6 hafta oynayamayacak
Kayserispor'un yıldız ismi Denis Alibec'in sağlık durumu belli oldu. Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Rumen futbolcuda, tendon ve orta derecede kas yaralanması tespit edildi.
- Kayserispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.01.2021 20:36
Hes Kablo Kayserispor'un Rumen futbolcusu Denis Alibec, 6 hafta forma giyemeyecek.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Rumen futbolcuda, tendon ve orta derecede kas yaralanması tespit edildiği belirtildi.
Alibec'in yaklaşık 6 hafta sonra takımla çalışmalara başlayabileceği ifade edildi.
Beşiktaş maçında sakatlanan Miguel Lopes'in ise arka adalesinde orta derecede yaralanma tespit edildiği ve oyuncunun bir hafta sonra idmanlara katılabileceği bildirildi.
Kaleci Silviu Lung'un da daha önce tendon yaralanması olduğu hatırlatılarak, rehabilitasyonuna devam edilen futbolcunun haftaya antrenmanlara başlamasının öngörüldüğü kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trendyol Süper Lig'den düşen Kayserispor'un 2025-26 sezonunda liglerin tesciline ilişkin itirazını reddetti. İşte detaylar... -
Kayserispor'un, eski futbolcusu Umut Bulut'un açtığı alacak davasını kaybetmesi sonrası dava istinaf mahkemesine taşındı. -
Zecorner Kayserispor, Erling Moe ile yolların ayrıldığını açıkladı. -
Kayserispor, eski futbolcusu Gideon Jung'un 120 bin euro'luk alacağı nedeniyle FIFA tarafından transfer yasağı cezası aldığını açıkladı.