Kayseri’den çıkış yok!
Kayserispor, liglerin ertelenmesinin ardından futbolcularına izin verdi. 23 Mart tarihine kadar izin yapacak olan teknik heyet ve futbolculara, yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
- Kayserispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.03.2020 06:40
Kayserispor, liglerin ertelenmesinin ardından futbolcularına izin verdi. 23 Mart tarihine kadar izin yapacak olan teknik heyet ve futbolculara, yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Asbaşkan Mustafa Tokgöz, teknik heyet ve futbolculara izin dönüşü tek tek virüs taraması yapılacağını belirtti.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trendyol Süper Lig'den düşen Kayserispor'un 2025-26 sezonunda liglerin tesciline ilişkin itirazını reddetti. İşte detaylar... -
Kayserispor, eski futbolcusu Gideon Jung'un 120 bin euro'luk alacağı nedeniyle FIFA tarafından transfer yasağı cezası aldığını açıkladı. -
Kayserispor'un, eski futbolcusu Umut Bulut'un açtığı alacak davasını kaybetmesi sonrası dava istinaf mahkemesine taşındı. -
1. Lig takımlarından Kayserispor, son olarak Erzurumspor FK'da forma giyen kanat oyuncusu Benhur Keser ile prensip anlaşmasına vardı.