Kayserispor'dan '9-1' açıklaması
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Kayserispor'da yönetim, hazırlık maçında Freiburg karşısında alınan 9-1'lik yenilgi sonrası resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada hazırlık maçlarının sonuçlarına fazla önem verilmemesi gerektiği vurgulandı.
- Kayserispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.07.2019 - 21:35
- Güncelleme Tarihi: 27.07.2019 - 17:58
Kayserispor, Almanya Bundesliga ekibi Freiburg ile bugün iki kez karşılaştı. Sarı kırmızılılar, 75 dakika süren ilk maçı 3-0 kaybederken, ikinci maçta da Alman rakibine 9-1 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar bu konu ile ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Takımımız bugün Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg ile 75 dakika süre üzerinden oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetmiş, maçtan sonra tamamı genç ve altyapı oyuncularımızdan oluşan takım ise 60 dakika süreli maçta 9-1 yenilmişlerdir. Dünü çok yorucu çift idmanla geçirip bugün uzun bir otobüs yolculuğu ile maçlara çıkan oyuncularımızın aldıkları sonuçlar tabii ki bizleri tatmin etmemiştir. Ancak, takımı oluşturmaya çalışırken, eksiklerin önceden tesbiti amacına yönelik bu hazırlık maçlarının sonuçlarına gerekenden fazla önem vermek de abartı olacaktır. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Ligler başladığında çok iyi bir takıma sahip olduklarını görecekler."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor hazırlık maçında Bellona Kayserispor'u 2-0 yendi. -
Süper Lig ekibi Kayserispor, transfer tahtasının açılmasının ardından 8 futbolcuyu kadrosuna kattığını duyurdu. -
Beşiktaş'ın perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı oynayacak olması nedeniyle Pazar günü Kayserispor ile oynayacakları maçı için erteleme talep edecekleri iddiası üzerine Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, “Beşiktaş’ın erteleme talebini kabul etmiyoruz” dedi. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor'un prensip anlaşmasına vardığı Slovak futbolcu Laszlo Benes Kayseri'ye geldi.