Göztepe'de görev adamı Napoleoni
SÜPER Lig ekiplerinden Göztepe'nin İtalyan oyuncusu Stefano Napoleoni, sarı-kırmızılılarda yeniden kendini gösterdi. Sezon başında transferin son günlerinde Medipol Başakşehir’den transfer edilen deneyimli futbolcu hem forvette hem de forvet arkasında gösterdiği etkili performansla teknik ekibin vazgeçilmezleri arasına girdi. Başakşehir'de son yıllarda yedek kulübesine mahkum olan Napoleoni, Göztepe’nin ise en önemli gol ayaklarından biri oldu.
- Göztepe A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.04.2020 13:41
Teknik direktör İlhan Palut'un 10 numara olarak değerlendirdiği 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon 21 maçta 1576 dakika sahada kalıp 3 gol attı, 2 de asist yaptı. Koronavirüs salgını yüzünden başta ülkesi İtalya'da yaşanan ölümlere kayıtsız kalmayan oyuncu, son Çaykur Rizespor maçında attığı gol sonrası sevincini halkıyla paylaşmıştı. Göğsüne yaptırdığı Roma'nın simgesel anıtı Kolezyum dövmesini kameralara gösteren Napoleoni tüm taraftardan alkış almıştı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Aynı gün oynanan maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da galip gelirken Süper Lig'de zirve yarışı karıştı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftası büyük heyecana sahip oldu. Trabzonspor ve Galatasaray kazanırken; Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe ise Göztepe karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu gelişmelerin ardından Süper Lig'de puan durumu güncellendi. -
Trendyol Süper Lig ekibi Göztepe'de istikrar ve güven takımı ayağa kaldırdı. İzmir ekibinin futbol şubesini 2022 yılında yönetmeye başlayan şirket, bu sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve ağır eleştirilere maruz kalan teknik direktör Stanimir Stoilov'a büyük destek verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe, deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. İzmir ekibinin savunma oyuncusu Taha Altıkardeş, sarı-lacivertli takım karşısında aldıkları galibiyeti A Spor'a değerlendirdi.