Türkiye'nin gözü Bornova'da olacak
SPOR Toto Süper Lig'de şampiyonluk düğümü Bornova Stadı'nda çözülecek. Tüm Türkiye cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak Göztepe-Galatasaray karşılaşmasına odaklanırken, herkesin gözü kulağı Bornova'da olacak.
- Göztepe A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.05.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 16.05.2018 14:16
Belediye Başkanı Olgun Atila, bu maçın İzmir'in tanıtımı için çok önemli olduğunu vurguladı. Atila, "Stat içi ve civarında sorun yaşanmaması için eksiksiz hazırlanıyoruz. Ev sahibi olarak benim en büyük dileğim ise maçın centilmenlik içerisinde geçmesi. Amatör kulüpler için projelendirilen Bornova Stadı'nı kentin ihtiyaçlarını da gözönüne alarak Büyükşehir Belediyesı'nın desteğiyle bugünlere getirdik ve İzmir futbolunun hizmetine sonduk. Mütavazi ama yarattığı atmosferi ile göz kamaştıran stadımızda Göztepe çok önemli işlere imza attı. Altınordu ise iki yıl üstüste Play-Off kapısında döndü. Bu başarılar bizi gururlandırdı. Gelinen noktada Türkiye'nin hatta Dünya'nın dört bir yanındaki futboseverlerin sonucu merak ve heyacanla beklediği, milyonların ekran başına kilitleneceği Göztepe-Galatasaray maçı stadımızda oynanacak" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe evinde Çaykur Rizespor ile berabere kaldıi. İşte detaylar... -
MHK, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında pazar günü oynanacak maçların VAR hakemlerini duyurdu. -
Süper Lig'in 6. haftasında iki takım İzmir'de Göztepe, Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Göztepe-Çaykur Rizespor maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz... -
Göztepe’de sezonun ilk 6 haftasında beklentilerin uzağında kalan takımda Juan, sınırlı süresine rağmen skor katkısıyla öne çıktı.