AnasayfaGaleri Son dakika spor haberleri: Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Yıldız isim gidiyor yerine...
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Yıldız isim gidiyor yerine...
2020-2021 sezonunda 23. kez şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, 13 takviyeyle kadrosunu güçlendirdi. Sezon sonunda birçok oyuncusunun sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Cimbom, transferde ince eleyip sık dokuyor. Bu doğrultuda teknik direktör Fatih Terim de, transfer çalışmalarına erken başladı. Gelecek sezon UEFA'nın Finansal-Fair Play'inin de (FFP) sona erecek olması nedeniyle eli rahatlayacak sarı-kırmızılı takım, buna rağmen tedbirli davranmaya devam edecek. Cimbom yıldız futbolcusuyla uygun teklif gelmesi halinde yolları ayıracakken, adayını belirledi bile... İşte son gelişmeler ve sürpriz transfer hamlesinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
Yayın Tarihi: 20.02.2021 - 12:03 Güncelleme Tarihi: 21.02.2021 - 08:28
ABONE OL
Sezona 23. şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, toplam 13 isimle anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.
Süper Lig'de 7'de 7 yaparak liderliğe yükselen sarı-kırmızılı takım, bu süreçte ezeli rakibi Fenerbahçe'yi de deplasmanda devirmeyi başardı.
Ligde büyük bir çıkış yakalayan Cimbom, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Alanyaspor'a 3-2 yenildi ve kupaya havlu attı.
Ligin 27. haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak Galatasaray, rakibini 1-0 geçerek zirve yürüyüşünü sürdürdü.
Sarı-kırmızılılarda son gelişmeler bu yöndeyken, teknik direktör Fatih Terim de geleceğin Galatasaray'ını oluşturmak için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.
9 ismin sözleşmesinin sona erecek olması ve 4 futbolcunun da kiralık sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Cimbom, bu oyuncuların yerini doldurmak için harekete geçti.
Transferde kaynak oluşturmak isteyen sarı-kırmızılı takım, yıldız futbolcuyla yollarını ayırabilir.
LUYINDAMA VEYA MARCAO
G.Saray'ın stoper ikilisi Luyindama ve Marcao'nun sözleşmeleri 2022 yılında sona eriyor.
Cimbom Marcao ile sözleşme uzatmak isterken, Luyindama'yı ise satmaya sıcak bakıyor.
BEKLENTİ 20-25 MİLYON EURO!
Galatasaray, bu iki futbolcudan birini 20 milyon euro ve üzeri bir teklif gelmesi halinde gitmesine izin verecek.
Aslan Luyindama için 8 milyon euro, Marcao için ise 4 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.
ÖNCELİK SOL AYAKLI STOPER!
Galatasaray özellikle Marcao'nun ayrılması halinde sol ayaklı bir stoper almak istiyor.
Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların ilk adayı belli oldu. İşte o isim...
CİMBOM'DA HEDEF KEVEN SCHLOTTERBECK
Bundesliga ekiplerinden Freiburg'da forma giyen Keven Schlotterbeck, Cimbom'un transfer listesine girdi.
Bu sezon Alman ekibinde 16 maçta forma giyen Alman yıldız, gol veya asist katkısı yapamadı.
23 yaşındaki sol ayaklı stoperin Haziran 2022'de sözleşmesi sona erecek.
Genç defans oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 7.50 milyon euro...