Geçen sezondan kalan 200 bin Euro alacağından vazgeçen 27 yaşındaki oyuncuya, "Paranı son kuruşuna kadar alıp takımda kalabilirsin ama o zaman 2 sene futbol oynamamış olacaksın ve sözleşmen bittiğinde takım bulamayacaksın. 30 yaşına gelmeden futbolu bırakacaksın!" uyarısı yapıldığı öğrenildi.
Takım aramaya başlayan Tarık, tazminat konusunda Galatasaray'a fazla sorun çıkarmayacak. Oyuncunun adı Antalyaspor, Konyaspor ve Kasımpaşa ile anılıyor.
Abdurrahim Albayrak'ın, "Konuştum. Kulüp arıyor. Belki Almanya'ya gidecek" dediği Tarık Çamdal, takımda kalırsa ücretinde indirim yapacak.
Sözleşmesi gereği bu sezon 1 milyon 605 bin euro garanti para kazanacak olan 27 yaşındaki oyuncunun 1.4 milyon euro almayı kabul ettiği bildirildi.