
Her sezon olduğu gibi bu sezon da birçok takım daha ilk yarı bitmeden en az 3 teknik adam değiştirdi. Bunun sebebi nedir?
Başarısızlığın tek faturası otomatikman teknik direktörlere kesiliyor. Çünkü oyuncuyu gönderme şansın yok. Yönetim bıkamıyor zaten. O yüzden ilk gidenler hocalar oluyor. Artık buna da bir standart getirmeleri gerekiyor. Nasıl hocalar bir sezon içinde iki takımdan başka takım çalıştıramıyorsa kulüpler de sadece iki hocayla çalışmalı. Böyle bir karar kulüplerin maddi anlamda da menfaatine olur.

Zaman zaman Erol Bulut'un oynattığı futbol eleştiriliyor. Siz buna katılıyor musunuz?
Büyük takımlar defanstan çok, ofansif oyun anlayışını tercih etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Çünkü siz şampiyonluğa oynuyorsunuz. Nasıl olsa rakipleriniz size önlem alacak. Siz, beklemek yerine ofansif oynamalısınız. Ama Erol Bulut'un oynattığı taktik de kötü değil. Topu rakibe verip belirli bölgelerde rakibi karşılayarak, güzel galibiyetler almasını bildi. Artık herkes skora bakıyor. Kimse iyi veya kötü top oynamışsın diye bakmıyor. Kimse sezon sonunda "Fenerbahçe şu maçta yüzde 80 topla oynadı" demez. Herkes şampiyonluğa bakacak.