AnasayfaGaleri Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı!
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı!
Fenerbahçe'de transfer harekatı hız kesmeden devam ediyor. Ersun Yanal'ın raporları doğrultusunda girişimlerini sürdüren Sportif Direktör Damien Comolli ve ekibi gelecek sezon için sil baştan bir kadro planlamasına içinde. Valbuena, Soldado, Ayew gibi birçok isimle yollarını ayıran Sarı-lacivertliler, Murat Sağlam ile açtığı transfer perdesini Max Kruse, Allahyar, Emre Belözoğlu gibi isimlerle sürdürdü. Bunun yanında Galatasaray'ın da eski oyuncusu Garry Rodrigues'i kadrosuna katan Fenerbahçe ikinci bir Galatasaraylı ismin peşinde. İşte Fenerbahçe'de yaşanan transfer gelişmeleri...
Yayın Tarihi: 05.07.2019 15:27 Güncelleme Tarihi: 06.07.2019 09:35
ABONE OL
Spor Toto Süper Lig'de yaz transfer sezonu bir hayli hareketli geçiyor.
Özellikle son günlerde üste üste açıklanan isimlerle iyice ısınan transfer gündeminin öne çıkan kulüpleri Galatasaray ve Fenerbahçe olarak görünüyor.
İki kulübün kadrosuna kattığı ses getiren transferler spor severleri oldukça heyecanlandırırken, kulüpler temaslarına hız kesmeden devam ediyor.
Galatasaray cephesinde özellikle Beşiktaş'ın eski yıldızı Ryan Babel'in, Fenerbahçe'den ise Şener Özbayraklı'nın takıma monte edilmesi taraflar arasındaki transfer savaşının kızışmasına sebep olmuştu.
Fenerbahçe'den sözleşmesini fesih ederek ayrılan Mehmet Topal'ın da adı bugünlerde Galatasaray ile anılan bir diğer Fenerbahçeli.
Sarı-lacivertli cepheden de bu transferlere yanıt gecikmedi. Fenerbahçeli kurmaylar daha önce Galatasaray'da da top koşturmuş olan 28 yaşındaki Hollandalı oyuncu Garry Rodrigues'i bitirerek Galatasaray'a cevap niteliğinde bir transferi de gerçekleştirmiş oldu.
Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe, Alman forvet Max Kruse'nin ardından tecrübeli isim Emre Belözoğlu'nu da Başakşehir'den geri almıştı.
Eksik mevkiler için oyuncu arayışlarına hız kesmeden devam eden Sarı-Lacivertli kurmaylar Galatasaray'a Garry Rodrigues transferinden sonra bir çalım daha atma uğraşında.
Özellikle geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın yaptığı transferlerde bir hayli söz sahibi olan ve sarı kırmızılı kulübü maddi yönden rahatlatıcı hamleler yapan William D'Avila'nın Fenerbahçe'yle de çalışmaya başlaması iki ezeli rakip arasında gizli bir savaşın başlamasına neden oldu.
D'AVİLA RODRİGUES'İ FENERBAHÇE'YE KAZANDIRDI William D'Avila daha önce bonservisi Everton'da olan Onyekuru'yu getirmiş, Garry Rodrigues'i ise 9 milyon dolar karşılığında Al-İttihad'a satmıştı.
Ndiaye'yi de Galatasaray'a kiralık olarak kazandıran ve tecrübeli kanat oyuncusu Garry Rodrigues'e 2 yıllık imza attırması dikkat çekerken, ünlü menajer bu kez Badou Ndiaye'yi Damien Comolli'ye teklif etti.
Ndiaye'nin Fenerbahçe'nin gündemine geldiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı ve Senegalli oyuncu da Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir.
DIAGNE VE BELHANDA'NIN DURUMU ONA BAĞLI Kasımpaşa'da oynayan yıldız futbolcu Trezeguet'nin de menajerliğini üstlenen D'Avila'nın Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Mbaye Diagne'yle de ilgilendiği biliniyor.