AnasayfaGaleri Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'dan kadroya neşter!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'dan kadroya neşter!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu kadroda revizyona gidiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Spartak Trnava maçında Volkan, Skrtel, Isla, Eljif ve Barış'ın ilk 11'de olması bekleniyor.
Yayın Tarihi: 02.10.2018 12:18 Güncelleme Tarihi: 02.10.2018 12:28
ABONE OL
Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda karar milli arada verilecek ancak kadroya neşter vurulması konusunda bu kadar beklenmeyecek.
Perşembe günkü Trnava maçı öncesinde kadroda ciddi bir revizyon yapılacak.
Sakatlığını atlatan Martin Skrtel'in Reyes'in yerine 11'e döneceği öğrenildi.
Volkan Demirel'in kaleye geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Bu oyuncuların yanı sıra Mauricio Isla, Eljif Elmas, Barış Alıcı da ilk 11'e dönmeye hazırlanıyor.
VALBUENA SPARTAK TRNAVA MAÇINDA 11'E
Phillip Cocu, Mathieu Valbuena'yı da Trnava mücadelesinde görevlendirebilir. Kadro operasyonu sonrası Harun, Şener, Mehmet Topal, Aatif ve Ayew'e kulübe yolu gözükecek.
Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Dirar ve Soldado'nun ise hafta sonundaki Başakşehir mücadelesinde şans bulmaları muhtemel.
İspanyol forvetin dönmesi halinde, bir türlü bekleneni veremeyen Slimani de hafta sonunda kızağa çekilebilir.