Galatasaraylı oyuncuya eski kulübü talip! Ayrılığa izin çıktı
Son dakika Galatasaray transfer haberleri | Trendyol Süper Lig devlerinden Galatasaray'da dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Gelecek sezon için kadro planlamasında yer almayan bir isim için eski kulübünün talip olduğu ve sarı-kırmızılılardan ayrılığa onay çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.08.2026 10:33
Galatasaray'da yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor.
Sarı-kırmızılı takımda gözden çıkarılan ve geleceği merak konusu olan milli hücum oyuncusu için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.
Hollanda basınından Waterwegsport'ta yer alan habere göre Sparta Rotterdam, Galatasaraylı oyuncuyla yakından ilgileniyor.
Eredivisie ekibi, eski futbolcuları Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak için harekete geçti.
Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcunun durumunu soran Hollanda tesmilcisine, sarı-kırmızılı yönetimden olumlu yanıt geldi.
Galatasaray kulübünün, milli oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verdiği öğrenildi.
Son sezonlarda farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen ve inişli çıkışlı bir grafik çizen Halil Dervişoğlu için Sparta Rotterdam yönetiminin önümüzdeki birkaç gün içinde netlik beklediği vurgulandı.
Eski kulübüne dönmeye sıcak bakıp bakmayacağı merak edilen yetenekli forvete, Süper Lig'den bazı kulüplerin de ilgi gösterdiği belirtildi.
2017-2020 yılları arasında Sparta Rotterdam formasıyla yaklaşık 100 maça çıkarak sergilediği performansla dikkat çeken Halil, ardından İngiltere'nin Brentford takımına transfer olmuştu.
2023 yazında Galatasaray'a imza atan Türk oyuncu; Hatayspor, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giymişti.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de gözler Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çevrildi. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev mücadele öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri, öne çıkan istatistikler ve son gelişmeler merak konusu oldu. -
Hüseyin Özkök, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde A Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Özkök, sarı-kırmızılıları bir adım önde gördüğünü belirtirken Fenerbahçe'nin galibiyetinin de sürpriz olmayacağını ifade etti. -
Lille karşısında sergilediği futbolla beğeni toplayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesinde oyuncularından aynı tempoyu istedi. Sarı-kırmızılıların derbideki planı, yüksek pres ve 90 dakika boyunca sürdürülecek yoğun oyun olacak. İşte Okan Buruk'un oyuncularla toplantısından öne çıkan detaylar... -
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi ilk 11 büyük ölçüde netleşti. Teknik direktör Okan Buruk'un Lille maçına göre tek değişiklik yapması beklenirken orta sahadaki tercihini Mario Lemina'dan yana kullanacağı öne sürüldü.