Galatasaray'dan Beşiktaş'ı kızdıracak transfer! Bunu kimse beklemiyordu
Galatasaray'da transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Yabancı kuralının değişmemesinin ardından yerli futbolculara öncelik veren Cimbom'dan flaş bir atak geldi. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ın transferi için uzun süredir yoğun çaba gösterdiği o yıldız için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2026 11:54
Temmuz ayında transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da yabancı kuralının 10+4'e düşmesinden sonra planlamada da değişiklikler oldu.
Yerli futbolculara öncelik vermeye hazırlanan sarı-kırmızılılarda flaş bir gelişme yaşandı.
Aslan 32 kez A Milli Takım forması da giyen 28 yaşındaki orta saha Salih Özcan ile ilgilenmeye başladı.
Orta saha rotasyonunu ve yabancı sayısını düşünerek böyle bir hamle yapma kararı alan Cimbom, oyuncu ile görüşmelere başladı.
Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund ile sözleşmesi biten Salih, 1 Temmuz itibariyle serbest kaldı.
KONTENJAN İÇİN ÖNEMLİ
Fotomaç'ın haberine göre, bonservisini eline alan ve istediği takıma gitmekte özgür olan Salih Özcan, Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyor.
Yerli kontenjanında yer alması ve bonservis bedeli ödemeyecek olması teknik heyet ve yönetimi rahatlatıyor.
Galatasaray'ın ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği ve resmi teklifte bulunduğu Salih'le ilgili bir transfer derbisi yaşanacak.
Özellikle yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan kulüpler için Salih Özcan önemli bir fırsat transferi olarak dikkat çekiyor.
Salih geçen sezon 12 maçta yalnızca 74 dakika oynadı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak Barcelona'da teknik direktör Hansi Flick ve futbolculardan Pau Cubarsi açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Flick özellikle sarı kırmızılıların tribün atmosferine dikkat çekti. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray'ın deneyimli isimlerinden İlkay Gündoğan, hakkındaki transfer söylentileri hakkında İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. 34 yaşındaki oyuncu, "Bu söylentiler doğru değil. Kış transfer döneminden sonra da burada olmak ve Galatasaray ile bir şampiyonluk daha kazanmak için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı. -
Galatasaray'da yıldız futbolcunun yaptığı açıklama sarı-kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. Gündem olan sözlerin ardından yönetimin harekete geçtiği ve oyuncuyla ilgili dikkat çeken bir karar aldığı öğrenildi. İşte yaşanan gelişmenin detayları... -
Galatasaray'ın, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği maç sonrası İlkay Gündoğan'dan flaş bir tepki gelmişti. Tecrübeli orta saha, karşılaşmanın ardından stadyumdan ayrılırken basın mensuplarının yönelttiği "Barcelona maçına hazır mısın?" sorusuna, "Oynamıyorum ki, niye hazır olayım?" yanıtını vermişti. İlkay Gündoğan'ın bu sözlerine teknik direktör Okan Buruk'tan cevap geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)