Galatasaray'dan Virgil van Dijk hamlesi! Transferde yabancı kuralı detayı
Yaz transfer döneminde stoper hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray, Hollandalı savunmacı Virgil van Dijk'ı gözüne kestirdi. İşte sarı kırmızılıların dev transferi gerçekleştirmek için yaptığı o plan... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.06.2026 06:40
Transferde henüz sessizliğini bozamayan Galatasaray'da en büyük hedeflerden birisi Virgil Van Dijk...
Sarı kırmızılılar, Dünya Kupası'nda Hollanda formasını giyen 35 yaşındaki futbolcuyu gözüne kestirmiş durumda.
Ancak yabancı sayısındaki belirsizlik nedeniyle henüz transferde resmi adım atılamadı.
Eğer beklendiği gibi 10+4 kuralında değişim ya da bir esneme yaşanırsa hemen Van Dijk konusunda harekete geçilecek.
Ada basınına göre Liverpool kulübü sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Hollandalı stoperin ayrılığına çok soğuk değil.
Takvim'in derlediği haberde, İngiliz kulübünün bonservis konusunda da büyük bir beklentisinin olmadığı belirtiliyor.
Ancak Van Dijk'ın talepleri Galatasaray'ı zorlayabilir.
Çünkü yıldız futbolcunun bonuslarla beraber yıllık 15 milyon Euro'luk maaş beklentisi olduğu gelen bilgiler arasında.
Sarı kırmızılıların ise Leroy Sane transferinde olduğu gibi bonuslarla 12 milyon Euro'luk maaş teklifi yapacağı ifade ediliyor.
Van Dijk'ın güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Stuttgart'ta sol bek Maximilian Mittelstadt, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. RAMS Park'taki atmosferin kendilerini beklediğini bildiklerini belirten Alman futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerek Victor Osimhen'in tehlikesine vurgu yaptı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 3 Kasım Salı günü evinde Stuttgart ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maç öncesi kulübün Kemerburgaz Tesisleri'ne gelen başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ile saha içinde görüştü. İşte o anlar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi.