Galatasaray o ismin bonservisini belirledi! Talip olan üç kulübe aynı rakam iletildi
Galatasaray'da transfer gündemi hareketliliğini korurken, sarı-kırmızılı ekibin genç isimlerinden biri Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Son gelişmelere göre başarılı futbolcu için aynı anda üç farklı kulübün devreye girdiği ve transfer yarışının giderek kızıştığı öğrenildi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.05.2026 15:55
Galatasaray geride kalan sezon büyük bir başarıya imza attı ve sezonu şampiyon olarak tamamladı.
Okan Buruk şampiyon olunan sezonda pek çok isme forma şansı verdi.
Buruk'un kadroları kurarken mücadele edilen tüm kulvarlarda genç yetenekleri değerlendirdiği görüldü.
Okan Buruk'un forma fırsatı verdiği o futbolcu için ise pek çok takım devreye girdi.
ARDA İÇİN 3 TALİP BİRDEN!
Galatasaray'ın genç stoperi Arda Ünyay henüz performansıyla yeterince kendini gösteremese de potansiyeliyle gözde olmaya devam ediyor.
Posta'nın haberine göre; son dönemde Türkiye'den yetişen ve Avrupa'da başarılı olan stoperleri baz alan Köln, Sevilla ve Lazio 19 yaşındaki futbolcuya kanca attı.
Sarı-kırmızılılar 1.87 boyundaki savunma oyuncusu için bonservis bedelini 6 milyon euro olarak belirledi. Üç kulübe de bu rakam iletildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Fransız orta saha Lesley Ugochukwu, İstanbul'a gelmek üzere yola çıktı. Sarı-kırmızılı kulüp, yeni transfer için ilk paylaşımını yaptı. -
Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Fransız orta saha oyuncusu Lesley Ugochukwu, transfer sürecini tamamlamak üzere İstanbul'a geldi. -
Yeni sezon öncesi forvet hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı ekip, Fransa 2. Ligi'nden sürpriz bir ismi kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, savunma hattını Portekiz Milli Takımı'nın tecrübeli ismi Carole Costa ile güçlendirdi.