Okan Buruk, Liverpool maçı öncesi 11 tercihinin sebebini açıkladı!
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Liverpool ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç öncesi açıklamalarda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.03.2026 22:26
- Güncelleme Tarihi: 18.03.2026 22:29
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Liverpool ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç öncesi konuştu.
Deneyimli teknik adam, "Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Grup aşamasında iki yenilgi almış, birini bize karşı almış bir takım. İç sahada oyun anlayışları çok iyi, çok daha iyi hücum eden bir takım. İlk 11'de Gakpo'yu bekliyordum. Wirtz'in de ofansif yönü yüksek ama oyun içinde çok daha gezen bir oyuncu. İlk maça yakın bir oyun bizi bekliyor. Dinamik ve oyunun iki yönünü oynayabilen Sallai gibi bir oyuncu tercih ettik. Sacha Boey ile birlikte savunma yapacak. Sadece maça başlayan 11, maçı bitirmeyecek. Kulübeden opsiyonlarımız yüksek. Bugün burda turu geçmek istiyorsak hucüm tarafını da iyi yapmamız gerekiyor. Yürekli olmalıyız ve kendimize güvenmeliyiz."
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Gelecek sezonun kadro planlamasında bir orta saha takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın, Juventus'tan bir isimle daha ilgilendiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Torino ekibinin oyuncusu için bir yoklama yaptığı ifade edildi. İşte detaylar... | GS Spor haberleri -
Galatasaray-Trabzonspor transfer haberleri: Trendyol Süper Lig'de sezonun ardından Galatasaray ve Trabzonspor, yeni sezon kadro planlaması kapsamında savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. İki kulübün, Süper Lig'in yeni ekiplerinden bir futbolcuya kadrosuna katmak adına rekabet halinde olduğu öğrenildi. -
Galatasaray'ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği Bernardo Silva hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İspanyol basını; sarı kırmızılıların, yıldız oyuncuya 3 yıl için dev bir teklif yaptığını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların galip gelmesi halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maçta sahadan 4-1'lik skorla mağlup ayrılmasının ardından spor yazarları, Samsunspor-Galatasaray maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (GS Spor haberleri)