Galatasaray'dan orta sahaya gençlik aşısı! Fransız basını duyurdu
Orta sahaya bir takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, Fransız basınından dikkat çeken bir iddia geldi. Sarı-kırmızılıların Arthur Vermeeren'i gündemine aldığı belirtildi. İşte detaylar... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.01.2026 16:31
Galatasaray, ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken orta saha takviyesi konusunda vites artırdı.
Sarı-kırmızılı yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda bu bölgeye yapılacak transfer için temaslarını sıklaştırmış durumda.
Fransız basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre Galatasaray, bonservisi RB Leipzig'de bulunan ve bu sezon Olympique de Marseille'de kiralık olarak forma giyen Arthur Vermeeren'i gündemine aldı.
Henüz 20 yaşında olan Belçikalı orta saha, Süper Lig'deki 23 yaş altı +2 yabancı kontenjanına uygun olmasıyla da dikkat çekiyor.
Galatasaray'ın bu transferi tamamlaması halinde Vermeeren, Yaser Asprilla'dan sonra bu kontenjandan faydalanacak ikinci isim olacak.
Marsilya formasıyla bu sezon 16 resmi maçta süre alan genç oyuncu, takımına 2 asistlik katkı sağladı.
Oyun görüşü, pas kalitesi ve dinamizmiyle öne çıkan Vermeeren, Avrupa'da gelecek vadeden orta sahalar arasında gösteriliyor.
Güncel piyasa değeri 28 milyon Euro olarak belirtilen futbolcu, yüksek potansiyeli nedeniyle birçok kulübün radarında bulunuyor.
Vermeeren, 2025 yaz transfer döneminde Atletico Madrid'den RB Leipzig'e 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.
Galatasaray cephesi ise orta sahadaki rotasyonu güçlendirmek adına bu transferde şartları zorlamaya hazırlanıyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılıların gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı; yeni sezondaki kadro planlamaları, Lesley Ugochukwu transferi ve bazı oyuncuların ayrılık durumuna ilişkin önemli ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Ezeli rakiplerin flaş bir ismin transferi için karşı karşıya geldikleri öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi) -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılıların gündemine dair açıklamalarda bulundu. Buruk, transfer çalışmaları ve Mauro Icardi'nin durumuna ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı takımla sözleşmesi biten Mario Lemina'nın kontrat durumuna dair konuştu. Okan Buruk, Gabonlu orta sahayla 1-2 gün içinde sözleşme yenileneceğini duyurdu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)