Galatasaray'ın orta saha takviyesi için transfer listesinde yer alan Quinten Timber hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 24 yaşındaki Hollandalı futbolcunun sakatlık riski sebebiyle kulüp doktoru Yener İnce tarafından veto edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika GS spor haberleri
Orta saha pozisyonu için Cimbom'un listesinin tepesinde yer alan oyunculardan biri olan Feyenoord'lu Quinten Timber ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce'nin 24 yaşındaki oyuncunun sakatlık riskinin yüksek olduğunu raporladığı ve transferi veto ettiği öğrenildi.
Takvim'de yer alan habere göre yönetimin bu gelişme üzerine listesindeki diğer adaylara yönelmesi bekleniyor.
Feyenoord'un Hollandalı yıldızı son 2 sezonda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle tam 34 maç kaçırdı.
Bu sezon Feyenoord formasıyla 22 maçta 4 gol, 3 asiste imza atan Timber'in ismi bir dönem Fenerbahçe ile de anılıyordu.